18.6.11

Malas

Hidup, kalau tak keje, tapi nak duit masuk boleh tak? hehehe.

Guwa memang malas nak bekerja. Tambah-tambah kalau yang kena ada protokol, kena angkat sana-sini.

Kalau guwa bekerja sebagai football manager ke, boleh ganti tempat arsene wenger, okay jugak tu. hehehe.

5 comments:

DIDI said...

chaa..ang da kje lom?

Manusia Yang Baik said...

ngiot gilaa rul ni , tu la tak mo dengar cakap orang sangat ...
Lekas berhenti, balik sini,hantar fa pi kelas malam -,- ... heh , poyo .

nazrul Ozil said...

@DIDI dah2. keje part time kathering kat felda blakang kampus.

nazrul Ozil said...

@Manusia Yang Baik hantar fa pi tusyen lagi bosan. haha

Manusia Yang Baik said...

cehhh,sekurang2 nya ... emmm ... aa ... werkkk,keja sini lagi bagus,duit sehari dah dapat RM60 and above ... ;)