26.3.11

Senyum dalam Tawar

Akibat kebosanan yang melampau kat KL, guwa nekad lepas solat jumaat guwa gerak balik Kedah dengan berbekalkan belas ihsan bas UTM, guwa tumpang. The best part is, guwa tak payah bayar harge tiket, free of charge. Huahuahua. Hati gembira tak terkira.

Dipendekkan cite, semasa dalam perjalanan, sedang guwa teringat akan si dia, tetiba guwa dapat satu mesej, "Jui, mane? Esok nak main tournament tak? Kat UM". Thanks sebab baru inform kat guwa. Sedetik kekesalan timbul dalam hati guwa. Dah tahu guwa minat Futsal inform la awal-awal hmmm.

Keesokkan harinya, time-time macamni guwa dah selamat sampai kat Kedah. Guwa baru bangun tido, guwa dapat satu mesej yang berbunyi, "Salam. Petang ni ada lawan bola, pukul 5.30 petang. Join team aku-Jerry". Thanks sekali lagi. Guwa kecewa. Guwa hanya mampu senyum dalam tawar.


p/s : Lepas ni apa la pulak mesej yang masuk. Guwa dah pikir nak bakar bateri fon.

3 comments:

nurasyikin.mokhtar a.k.a ieykin baik said...

bako sampai hangus.hehehe :)

sarah said...

sabor jela~ versi HKLBR

Nazrul Montolivo said...

kita bako, kita bako, kita bako.... ;)